dijous, 19 de setembre del 2013

"Quan jugues a futbol no hi ha sentiments"


Ahir, en Bojan va tornar a fer una demostració de la seva qualitat a ulls d'un Camp Nou que mai es queda indiferent davant la seva reaparició. La nit començava d'allò més bé, se sabia que seria titular i uns minuts més tard el públic va dedicar-li un aplaudiment en record als moments viscuts durant aquells 4 anys al sonar el seu nom per la megafonia.Va completar els 90 minuts del partit i alhora va jugar en la seva posició natural. Dos fets inèdits des de que es troba a l'Ajax que van fer que ell fos el millor del seu equip amb escreix. Durant la primera part va entrar molt en joc i va crear força perill amb una excel·lent centrada al seu company Van Rhijn i, més tard, amb una rematada a porteria. En el segon temps, el Barça va millorar i vam veure un Ajax amb menys arribada. En Bojan poc va poder fer en aquells minuts exceptuant una clara ocasió de gol que Valdés va aturar a poc del final.


L'Ajax va encaixar 4 gols però la sensació no és del tot dolenta malgrat el resultat final. L'equip de Frank de Boer va tenir bastant la pilota i va intentar plantar cara al Barça sent fidel al seu estil en tot moment. En diverses ocasions podrien haver marcat, fins i tot van tirar un penal. Tampoc el Barça va ser aquella màquina de joc arrabassadora que anys enrere ens tenien acostumats. Pràcticament els van salvar els gols de Messi i la bona actuació de Victor Valdés. 

Espero que en Bojan pugui gaudir d'ara en endavant dels 90 minuts de cada partit per acabar d'estar en forma i adaptar-se del tot al joc de l'Ajax. Però el que més m'agradaria és que pogués fer-ho en la seva posició, la de davanter centre. Ahir, tal i com va dir ell, va quedar clar que durant un partit no hi ha sentiments. Davant el Barça ja és la segona vegada que ho dóna tot pels colors que vesteix i demostra a molts que allà segueix, lluitant per guanyar-se un lloc en el món del futbol. Sigui on sigui. 

1 comentari: