dimarts, 14 de febrer del 2012

Siena 1 - AS Roma 0

La Roma no va poder treure cap punt del camp del Siena. El partit va acabar amb un gol a zero a favor del contrari i de penal. En aquests moments els giallorosso es troben a la sisena posició de la taula de classificació de la Sèrie A i conten amb 35 punts. Pel que fa a en Bojan, com ja preveia, va iniciar el partit des de la banqueta. A la segona part però, va sortir al terreny de joc i va disputar 20 minuts llargs. En aquesta estona, no el vam veure aparèixer gaire exceptuant un xut des de fora del àrea que va anar desviat.

El pròxim partit serà aquest diumenge contra el Parma a l'Olímpic (15:00h). Ara que Osvaldo està perfectament recuperat de la lesió, veurem si això condiciona negativament als minuts que pugui arribar a tenir en Bo. Personalment, m'agrada molt com juguen junts però dubto que Luis Enrique prescindeixi d'utilitzar a homes com Lamela (sobretot aquest) o Borini per formar un possible trident Osvaldo-Totti-Bojan... Ja s'ha vist que fins ara que l'italo-argentí ha estat absent, en els darrers trobaments ha preferit posar Borini abans que al de Linyola.