dimecres, 28 de gener del 2015

Quan menys t'ho esperes

Allò que ens provoca més mal és, sens dubte, el que no podem controlar. Creix en nosaltres una impotència desmesurada al adonar-nos que el pitjor pot arribar quan menys ho esperem i de la forma més inoportuna. Per molt esforç que hi posem no s’arriba a comprendre mai el perquè. No penso que les coses passin per un motiu però sempre he cregut en la mala sort. Desgraciadament, alguns la pateixen més que d’altres i tendeixen a ser els qui menys ho mereixen. 


No és agradable escriure aquestes línies, semblava impensable fa un mes quan vaig publicar la darrera entrada al bloc... El camí d'en Bojan a l’Stoke City va començar amb uns petits entrebancs però fins fa tres mesos havia esdevingut un trajecte planer i ple d'alegries. Tot era perfecte fins que ens hem xocat de ple amb l’altra crua realitat del futbol: les maleïdes i imprevisibles lesions. Arriben sense avisar, provocant una barreja de ràbia i desesperació. I més, tractant-se d’un trencament del lligament creuat del genoll pel que això suposa. 


Bojan es trobava en un dels millors moments de la seva carrera futbolística i és per aquest fet que resulta tant injust i cruel tot plegat. S'havia fet seu l’equip gràcies a actuacions excel·lents en cada enfrontament. Era l'estrella que feia temps que no vèiem brillar, una peça inamovible a l'esquema de joc dels 'Potters'. La seva presència marcava la diferència al terreny de joc en cada acció que duia a terme. Aquesta lesió li ha arravatat tot això pel qual havia lluitat tant i no el deixarà tornar a gaudir-ne durant almenys sis mesos. El que mai podrà arravatar-li serà l'esperit de superació i sacrifici nat envers les situacions més complicades que se li presenten. És especialista en aixecar-se dels cops més durs i fer-ho amb un somriure als llavis. Sé que quan torni ho farà oferint una gran versió, potser millor i tot de la que hem vist aquestes setmanes. Aquí estarem uns quants esperant-lo.

Ja per acabar, vull agrair-li aquests tres mesos plens de màgia que ens ha regalat i donar-li totes les forces del món per afrontar aquesta complicada situació. Si es desanima, tant sols ha de recordar tots els grans moments viscuts en aquesta curta temporada per a ell i recordarà lo gran que pot arribar a ser. 

#ÀnimsBo, tots estem amb tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada