dilluns, 29 de desembre del 2014

Renèixer



Supersticiosament parlant serà pel '27' que torna a lluir a l'esquena o bé pel simple i lògic fet que ara un entrenador confia plenament en ell. Triem la segona. El ben cert és que Bojan ha renascut futbolísticament parlant en aquests darrers mesos. L'aventura a Stoke va començar en mal peu, no jugava l'esperat. Fins i tot va reaparèixer la sensació dels darrers anys; no tenia protagonisme ni tant sols en un equip d'aquestes característiques malgrat la forta aposta que va fer fixant-t'hi. Afortunadament, a 29 de desembre no queda ni rastre d'aquella impotència generada entorn a la seva situació. 


Bojan s'ha convertit en un jugador fonamental per l'Stoke City i perquè no dir-ho, en el jugador més important de l’equip. El seu paper sobre el terreny de joc és decisiu i bàsic en la creació de joc ofensiu gràcies a la posició de mig centre avançat en la que juga. És pràcticament omnipresent; reparteix joc, crea jugades d'atac i marca gols (en porta 3 i decisius). El que ha fet Mark Hughes és el que anhelàvem fa anys els qui apreciem el seu futbol. Bojan perd molt de potencial quan se'l situa permanentment enganxat a una banda de l'atac, no cal entendre-hi massa. Però és evident que el mèrit no només és de l'entrenador. Bojan ha estat treballant molt dur, preparant-se físicament per poder-se adaptar en condicions a la Premier League. Els últims partits en són clar resultat esdevenint 'Man of the match' contra rivals de la talla de Tottenham, Arsenal y Liverpool.

És una alegria veure a aquest Bojan. Confiat i en plena forma, que torna a somriure i que, per fi, pot demostrar a tothom el seu immens talent. El mer fet de veure’l jugar de titular cada setmana és una satisfacció comparant-t’ho amb temps passats. És un orgull sentir com una afició l’ovaciona quan marxa del camp o li dediquen càntics durant els partits. Té el respecte que es mereix. Semblava que aquest moment no arribaria mai, però l'estem vivint i toca gaudir-lo. Esperem que, per molt de temps més.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada