dilluns, 6 de juliol del 2015

Tornarà més fort




Com si d'un mantra es tractés, 'Coming back stronger' (tornant més fort) és la frase que Bojan està repetint amb molt d’optimisme des del minut 1 de la seva recuperació. Veient l’esforç i el sacrifici constant d’aquests cinc mesos no existeix cap mena de dubte que es complirà. De fet, des del moment en que es va saber la gravetat de la lesió molts ho vam pensar d’immediat. En aquestes situacions el més sensat es aferrar-se al positivisme i a tirar endavant com sigui. Tot i així, aquestes setmanes, dies i hores han estat estranys... Fins i tot una mica tristos. S’ha fet dur acostumar-se a no veure’l jugar en tant de temps. Un fet inèdit en la seva carrera.

El procés que el portarà a estar al cent per cent novament no ha conclòs però es troba en un punt avançat. Bojan ha tornat a Anglaterra, on continuarà treballant a les instal·lacions de l’Stoke City, després de passar aquest temps a Barcelona atès per bons professionals que han fet que el procediment, fins ara, estigui anant rodat. És una gran notícia perquè suposa que cada vegada tenim més a prop el seu retorn als terrenys de joc.

Mitjans anglesos -potser massa atrevits- afirmen que podria estar llest de cara al primer enfrontament dels ‘Potters’ a la Premier contra el Liverpool (9 d’agost). Prudència. Ha estat una lesió molt greu i li portarà el seu temps tornar a estar al màxim nivell, no seria bo anar amb presses. Però només ell mateix sap com es troba i si estarà a punt tant aviat. Si finalment ho està, perfecte. Estem impacients per tornar-lo a veure trepitjar la gespa i fer-ho tant i tant bé com ens tenia habituats al principi de la temporada passada. Sigui quan sigui, de ben segur és que tornarà més fort que mai.

T'esperem, #ÀnimsBo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada