dissabte, 31 d’agost del 2013

Emoció garantida

Després d'uns dies d'inactivitat degut a les vacances, torno a actualitzar Bojan Krkic Page. Han passat algunes coses ha repassar durant aquest temps. Amb la lliga holandesa ja començada de fa dies, demà l'Ajax jugarà la cinquena jornada davant el FC Groningen. En Bojan porta sent titular des de l'inici del campionat, però sempre ha estat substituït a les segones parts. S'està adaptant bé al joc de l'Ajax tot i que Frank de Boer, ara per ara, aposta per col·locar-lo a la banda dreta de l'atac. On ell sempre destaca més és en la posició de davanter centre o fins i tot de mitja punta com en algun partit havia jugat la temporada passada en el Milan... Tot i que el més important ara mateix és que disposa de molts minuts i de moment sembla ser que per l'entrenador és un futbolista de pes en l'equip. Tan sols estem a principis de temporada i no em sembla just que únicament alguns ja comencin a jutjar-lo pels gols porta. És cert que encara no s'ha estrenat en partit oficial, però tot arriba, això només ha fet que començar. Si continua gaudint de les mateixes oportunitats que està tenint actualment, el més provable és que es faci un tip de marcar gols. 


I canviant de competició, aquest dijous passat s'ha fet el sorteig per la fase de grups de la Champions i els seguidors d'en Bojan hem tingut una sorpresa majúscula. El de Linyola es retrobarà amb dos dels seus ex equips: Amb el Milan i un cop més el destí ha volgut tornar-lo a enfrontar amb el Barça.  El propi Bojan ha mostrat la seva il·lusió per afrontar aquests partits en diferents entrevistes i també a les xarxes socials. El primer trobament serà contra els blaugranes el proper 18 de setembre al Camp Nou. 

Entre tot, de ben segur que ens esperen grans moments, una temporada molt i molt emocionant gaudint per fi del joc d'aquest crack!

1 comentari: