diumenge, 18 de novembre del 2012

Nàpols 2 - Milan 2

Ahir el Milan va empatar davant el Nàpols fora de casa. Un empat amb regust a remuntada, que va fer que els d'Allegri sumessin un puntet en la taula de classificació. Ara mateix compten amb 15 punts i es troben dotzens. En Bojan va iniciar el partit d'ahir com a titular i va ser substituït a la segona meitat a pocs minuts perquè l'àrbitre xiulés el final. La seva actuació va ser correcte, molt més a la represa on no es cansava de lluitar perquè l'equip pogués retallar distàncies al marcador. I va ser llavors quan van arribar els dos gols del Milan, després de la insistència de tot l'equip, els rossonero van poder aconseguir empatar. 

Cal comentar que l'actuació de l'àrbitre va ser del tot desencertada ja que en Bojan va veure una groga totalment injusta per protestar sobre una falta que sí que li havien comès, i al llarg de tot el partit li van cometre moltes més i poques van ser xiulades... Però no és cap novetat que els defenses contraris l'agafin amb ell, en molts partits en Bo es víctima de faltes molt seguides... 

El proper partit del Milan serà aquest dimecres davant l'Anderlecht, tornada de la fase de grups de la Champions. Aquest matí l'equip ja s'ha entrenat de cara a aquest enfrontament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada