diumenge, 11 de novembre del 2012

Milan 1 - Fiorentina 3

El Milan ha sumat avui la seva sisena derrota en lliga de la temporada. S'ha vist superat totalment per la Fiore des del minut 1 de l'enfrontament. Aquesta derrota fa mal ja que semblava que l'equip començava a alçar el cap en els anteriors partits. Van golejar al Chievo i van aconseguir l'empat contra el Màlaga. Però aquesta tarda, hem tornat a veure una versió que deixa molt que desitjar de l'equip rossonero. El pitjor és que han tingut ocasió de capgirar el resultat a la primera part a causa d'un penal xiulat a favor, però Pato l'ha enviat als núvols. En aquells moments anaven 0-1.

I em pregunto jo si serà casualitat o no que això hagi succeït quan en Bojan ha començat el partit des de la banqueta... Per mi es mereixia ser titular, s'ha més que guanyat el lloc en l'onze, però Allegri ha decidit asseure'l i treure'l tot just iniciava el segon temps. Quan ha entrat al camp, s'ha apreciat una certa millora en l'equip en els deu primers minuts, han pogut anotar el 1-2. Tot i així no hem vist el Bojan dels darrers enfrontaments, però no passa res, no sempre pot sortir tot perfecte. Els defenses contraris li han posat complicat i, per tant, ha creat menys perill que de costum. Ell mateix ha dit en declaracions després del partit que considera que no ha ajudat a l'equip i que no ha marxat de San Siro amb bones sensacions. Per sort, això no s'atura i dissabte vinent tindrà una altra oportunitat per tornar-ho a fer molt bé. Això, si els problemes que té al turmell esquerre no li impedeixen... Ens els pròxims dies se li faran proves per avaluar l'abast de la possible lesió. Tan de bo no sigui res!