diumenge, 2 de juny del 2013

Pròxima parada: a concretar.

Estem a dos de juny i encara desconeixem quin serà el destí d'en Bojan la propera temporada. Es dóna gairebé per fet que el Milan forma part d'una etapa tancada pel de Linyola, a no ser que la situació prengui un gir de 180º... El club italià no està disposat a pagar els 15 milions per quedar-se'l en propietat i el Barça tampoc accepta la rebaixa fins als 5 milions que els van proposar. El pare i  representant d'en Bojan, ha declarat que el Milan els va comunicar la intenció de voler-lo un any més a la plantilla en condició de cedit. Una proposta que no ha agradat al jugador ja que, òbviament, no li asseguraria tenir els minuts que desitja. Si en Bojan no continua al Milan, haurà de tornar a Barcelona. Té contracte fins el 2015. Però sembla ser que no entra en els plans de Tito Vilanova. Segons la premsa, el Barça el traspassaria i es guardaria una opció de recompra. Respecte a això, el seu pare va dir que encara no s'han posat en contacte amb ells. Des del moment en que es va conèixer la situació, s'han disparat els rumors que el situen en equips de la Premier o de la Lliga Espanyola.




Tot el que envolten a aquests rumors i incertesa, sempre són els desagradables comentaris que s'han de llegir sobretot per les xarxes socials. Es fa difícil ignorar-los i el més injust és que la gran majoria d'aquests, provenen de l'entorn del Barça. Quan les coses surten bé, tothom s'omple la boca a l'hora de parlar de jugadors formats a casa, però en el cas d'en Bojan, és tot el contrari. Únicament li dediquen paraules de menyspreu. Han oblidat l'eufòria que va provocar la seva pujada al primer equip i els bons moments que va regalar a aquesta afició quan tenia ocasió de demostrar tot el seu talent molt fàcilment. Mai entendré el perquè d'aquest rebuig i en alguns casos, fins i tot ràbia cap a ell. En Bojan té i sempre tindrà qualitat suficient per formar part del Barça sigui ara, o sigui en un futur més llunyà. Simplement no ha tingut sort, ni en els seus anys com a blaugrana, ni en els altres clubs on ha estat. Pocs arriben a aquesta conclusió i aquesta és l'única realitat. Tard o d'hora sé que acabarà tapant la boca a tots els oportunistes. No deixa de tenir vint-i-dos anys i encara molt futur per endavant. Només ha de saber triar bé on anirà i que, allà on vagi, pugui tenir el paper que li pertoca. 

1 comentari:

  1. En Bojan és molt més del que la gent es pensa! Clar que té nivell per ser jugador del Barça, en té DE SOBRES! La gent que ara no el sap valorar, s'arrepentirà d'aquí uns anys, no en tinc cap dubte!
    Bojan es un bon jugador i cal dir que ell ens ha impressionat amb el seu talent i això no canviarà. Personalment, amb en Bojan he plorat i somrigut d'alegria i és un dels pocs jugadors humils que hi ha pel planeta. Sap cuidar dels seus coneguts i fins i tot dels que no coneix tan: sap cuidar de nosaltres, les seves fans. Tot i que alguns seguidors culers no ho recordin, Bojan sempre jugava en categories més altes de les que li corresponien amb la seva edat, va debutar amb la samarreta blaugrana tan sols amb 16 anys i d'una cosa que segur que la meitat dels culers no recorden: diria que era el 2010, a semifinals de la Champions contra l'Inter de Milà. El Barça només necessitava 1 gol per classificar-se per la final. Recordeu qui el va fer aquest gol? VA SER BOJAN! (tot i que després l'àrbit el va anular per unes mans inexistents) Segur que ningú recorda aquell gol. O a cas algú recorda el golàs de la final de copa del 2009? Algú recorda la gran assistència que va fer-li a Jeffren perquè marqués el 5-0 contra el Madrid? La gent no recorda les coses bones que ha fet en Bojan per nosaltres, simplement recorden petites coses que ha fet malament. Allà on ha anat no ha tingut sort, però no hi ha presses, tan sols té 22 anys, té MOLT camí per recórrer i espero que tinguem Bojan com a mínim per 10 o 12 anys més; 15 si cal!
    Algun dia, Bojan tornarà a casa i ens emocionarà amb el seu futbol, d'això no en tinc cap dubte!

    Molta sort Bojan!
    T'estimem! <3

    ResponElimina