dimarts, 14 de maig del 2013

Futur incert



Com cada any, en aquestes èpoques comencen a sorgir informacions relacionades amb el futur d’en Bojan. A dia d'avui, hi ha molts dubtes referents a la seva continuïtat al Milan, club en el qual està cedit.  Mitjans catalans, afirmen que al jugador se li ha comunicat que compten amb ell per a la pròxima campanya. Però amb una condició, el Milan exercirà l’opció de compra únicament si el Barça rebaixa el preu de 15 milions pactats a exactament 5 milions d’euros.  El diari Mundo Deportivo avui publica que aquesta oferta ja s'ha fet oficial i que el Barça encara l'ha d'estudiar. També diuen que l'Hamburg (Bundesliga) seria una opció si finalment el Milan o el Barça no aposten per ell. 



Opino que des de Barcelona no s'hauria d’acceptar la xifra proposada pel Milan, ja que s’ha disminuït molt respecte el acordat en un principi. Per altra banda, crec que en Bojan té un valor superior al que li estan adjudicant amb aquests 5 milions. A part del seu talent, és un futbolista format a Can Barça i té un prestigi. Per aquests motius, no em sembla correcte que s’exigeixi aquesta rebaixa tant exagerada. La impressió ara mateix, és que no se’l està valorant gens. Cap novetat... Si compten amb ell tant com diuen, haurien de pagar el preu que sigui, siguin 15 milions o en siguin 30.

Sincerament, no em sé imaginar a en Bojan jugant al Milan l’any que ve –tenint en compte com ha anat la temporada- i sentint-ho molt, tampoc veig la possibilitat que pugui tornar a vestir de blaugrana. Penso que la millor opció per a créixer i explotar definitivament, seria la de marxar a un club més modest a la lliga espanyola i jugar tot el que no ha jugat en aquests dos anys a Itàlia. Només és la meva opinió personal. Sumant-hi també, les ganes de veure a un Bojan demostrar tot el que val,  inflant-se a fer gols i gaudint de la confiança plena per part d’un club i entrenador. Veure’m quin rumb pren la situació el dia 30 de juny...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada