dimarts, 30 d’abril del 2013

Ànims, Bojan!



Ahir ens vam assabentar que en Bojan pateix una ruptura muscular al quàdriceps de la cama dreta. Lesió que l’apartarà dels terrenys de joc durant un temps que encara està per determinar. No és el primer cop que té problemes físics aquest any. En els últims mesos, ha tingut petits contratemps que l’han deixat fora d’algunes convocatòries. El pitjor, sens dubte, és que la lesió d’enguany arriba quan la temporada del Milan està gairebé a punt d’acabar. Tan sols queden quatre partits perquè finalitzi i, a hores d’ara, és poc probable que pugui recuperar-se per disputar, ni que siguin, les dues darreres jornades. Per tant, podria ser que, a causa d’aquest infortuni, digui definitivament adéu a la temporada.


Una temporada que, tots hi estarem d’acord, en que ha sigut molt decebedora pel que fa al protagonisme que se li ha ofert des del cos tècnic del Milan. Tema injust i ja repetitiu (per desgracia), en aquest bloc. Per aquest motiu, resulta encara més dolorós que hagi de tenir aquest trist final...

Ell però, a través de les xarxes socials, ha transmès molt positivisme i ganes de treballar al màxim en aquesta recuperació i així poder tornar a jugar el més aviat possible. Serà complicat, però mai se sap. Tampoc se sap que passarà l’any vinent, si es mantindrà a les files del club rossoneri o acabarà marxant... D’això ja en tindrem temps. Ara només hem de desitjar que tingui una bona recuperació i, sobretot, que no s’allargui més del degut. 

TU POTS, BO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada