dilluns, 1 de juliol del 2013

El Betis, possible destí

Avui, 1 de juliol del 2013, en Bojan torna a ser jugador del Barça. El seu contracte amb el Milan ha expirat i des de Itàlia no han exercit l'opció de compra de 15 milions d'euros. Tot indica que ha tornat per marxar en breus ja que si es queda a Barcelona, no tindrà les oportunitats que necessita. En aquestes darreres hores, un equip està sonant amb molta força com a possible destí pel de Linyola: el Betis. Des d'Andalusia s'informa que en Bojan veu amb bons ulls marxar a aquest equip i que el seu entrenador ja s'hauria posat en contacte amb ell.

Després de dos anys lluny de casa, sembla ser que vol tornar a la lliga espanyola. El gran problema d'aquesta operació radica en l'elevada fitxa que ara mateix té el jugador. En aquests moments, cobra 3 milions a l'any i el Betis no ho pot assolir. Si realment vol vestir de 'verdiblanco' la temporada vinent, s'haurà de baixar el sou. 



Fins que no sigui oficial no sabrem si aquestes informacions són certes o, pel contrari, meres invencions de la premsa esportiva... En aquests temes no es pot donar res per segur. Però si acaba succeint, si en Bojan marxa al Betis, farà bé. Haurà triat el correcte, el que ara mateix, crec que més li convé que és jugar i prou. Únicament això. Estaria a la lliga espanyola i en un equip on tindria molts minuts, els suficients per acabar d'explotar i demostrar de nou a tots qui és. M'és indiferent en quin equip estigui, si aquest té més prestigi o és més modest. No per això deixaré de recolzar-lo i d'admirar-lo com he fet fins ara. El primordial en la carrera d'en Bojan ara mateix, penso que és triar aquella opció que pugui tornar a fer d'ell el gran futbolista i davanter que du dins, l'opció en la qual torni a gaudir plenament de la seva passió. El Betis, a priori, seria l'ideal. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada