dijous, 11 de juliol del 2013

A la tercera anirà a la vençuda?


Avui en Bojan ha estat presentat oficialment com a nou jugador de l'Ajax d'Amsterdam. Molts crèiem que tornaria a la lliga espanyola, concretament al Betis, però dissabte passat es va fer oficial l'acord entre el Barça i l'Ajax per cedir-lo durant una temporada al conjunt holandès. Amb aquest ja serà el tercer equip per on passi des de que va marxar de Barcelona.



Veure'm si "a la tercera va a la vençuda" i a l'Ajax troba el que encara està esperant trobar en un club: una aposta ferma en ell. És cert que els holandesos han mostrat força interès en incorporar-lo a la plantilla de Frank de Boer però, sincerament, fins que no ho vegi en fets que juga i té un paper rellevant a l'equip, no dipositaré gaires esperances. No vull ser pessimista però sí realista i prudent. Tenint en compte com han anat les últimes cessions d'en Bojan a equips estrangers, és lògic veure-ho així.  De totes maneres, no es pot comparar la Sèrie A amb l'Eredivisie pel que fa a l'estil de joc. A Holanda és sabut que es practica un joc ofensiu i particularment a l'Ajax, semblant al del Barça. És un factor que li ve en cara, per tant, en aquest sentit no tindrà cap tipus de problema en adaptar-s'hi sinó tot el contrari. Si té oportunitat, podrà potenciar el seu talent i el més important, tornar a ser el gran golejador que sempre ha sigut però que s'ha vist una mica apagat durant aquests darrers dos anys. 

Insisteixo, està per veure si l'entrenador confia en ell i si ho fa, està clar que en Bojan té davant una molt bona oportunitat per tornar a brillar com a futbolista. N'estic segura que la sabrà aprofitar. Tan de bo no es torni a produir la mateixa injustícia de cada temporada. No s'ho mereix.

Molta sort Bojan! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada