dilluns, 24 de setembre del 2012

Udinese 2 - Milan 1

Nova derrota pel Milan. Ahir, davant l'Udinese. Els rossonero no van aconseguir els tres punts en el camp del rival malgrat haver empatat, l'Udinese finalment va remuntar al segon temps amb un gol de penal. Van perdre, però ahir el Milan va millorar respecte als anteriors enfrontaments, i cal dir també que les coses se'ls hi van complicar ja que van acabar jugant amb 9... Pel que fa a en Bojan, un altra vegada va començar el partit a la banqueta, esperant la seva oportunitat. Aquesta va arribar quan faltaven uns 10 minuts pel final. El de Linyola va estar molt actiu i va intentar ajudar al seu equip com fos, però el temps era escàs i els espais, com de costum, difícils de trobar. Continuo opinant que l'entrenador no està sent gens encertat amb els minuts que li dóna.

El pròxim partit que jugarà el Milan serà aquest dimecres contra el Cagliari, a San Siro (20:45 h). Veure'm si  per fi arriba la victòria pels d'Allegri ja que les jornades van passant i cada cop es troben en posicions més baixes. Un club com el Milan no es pot permetre aquesta situació, han de lluitar al màxim per sortir-se'n d'aquesta.