divendres, 4 de juliol del 2014

Una important decisió


Com cada estiu, després de cessió rere cessió, en Bojan es troba a aquestes alçades sense un equip per a la propera temporada. Sincerament, aquesta situació ha arribat a un punt que ja es fa pesada... Encara que ningú ho deixi clar, se sap de sobres que el Barça no compta amb ell, per tant, el més lògic que hauria de passar després de tres anys seria que es desvinculés de l'entitat blaugrana mitjançant un traspàs definitiu a un altre club. Ara bé, la pregunta del milió: quin equip seria l'adequat? En aquests darrers dies la premsa està donant alguns noms i el que de moment sona amb més força és el Màlaga. El club andalús estaria molt interessat en fitxar a en Bojan i s'afirma que ja hi ha hagut contactes amb el seu representant. També segons la premsa es diu que el jugador prefereix esperar que arribin altres ofertes com per exemple de la Premier League. Precisament d'aquesta lliga també s'ha dit el nom de l'Arsenal com a possible destí però també n'han sorgit altres com el Torino de la Serie A o l'Olympiacos grec.

En Bojan està davant d'una decisió crucial de cara al seu futur més immediat, per això, segurament encara triguem uns quants dies en saber on jugarà la pròxima temporada. Segons la meva opinió, en aquest punt de la seva carrera i després d'haver passat per tres grans equips europeus com la Roma, el Milan i l'Ajax, hauria de plantejar-se fitxar per un conjunt una mica més modest on pràcticament seria l'estrella i podria demostrar sense gaires pressions la seva gran qualitat. Ressorgir. Li convindria tornar a la lliga espanyola, la coneix bé i seria un bon aparador de cara a saltar més endavant a un equip més gran si les coses li anessin bé. Per tant, si cap altre equip espanyol s'interessa, l'opció del Màlaga seria l'ideal. Crec que seria un error absolut marxar a un equip que, per molt atractiu que sigui històricament parlant o fins i tot econòmicament, no li garantís el que més necessita: confiança i minuts.  

Esperem que en les properes setmanes s'aclareixi aquest assumpte i puguem saber finalment a quin equip marxarà per continuar gaudint del seu futbol.



On creieu que hauria de jugar en Bojan l'any que ve? Deixeu el vostre comentari: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada