divendres, 18 de juliol del 2014

Hora d'arriscar


El rumb que emprendrà la carrera de Bojan és un misteri, hi ha més dubtes que mai. No obstant, una incògnita que s'haurà de resoldre d'immediat ja que el Barça vol desfer-se'n com més aviat millor... L'Stoke City, el Deportivo de la Coruña i l'Olympiacos són les ofertes que té sobre la taula. Els dos primers semblava que tenien més opcions de convertir-se en el seu nou equip però, informacions recents, afirmen que la lliga grega podria ser el destí del davanter. Seria una gran decepció que finalment acabés escollint aquest club. Fa tres anys que va voltant per Europa i, malauradament, per un motiu o altre no ha acabat de brillar en cap de les lligues on ha jugat. Com ja he esmentat en publicacions anteriors i no em cansaré de fer-ho, Bojan hauria d'anar a un equip més petit almenys durant una temporada, ser la referència que no ha estat a la Roma, el Milan o l'Ajax. Sembla que, des de fora, és el més lògic. El que qualsevol triaria si veiés que aquest, possiblement, és el seu últim tren quan està a punt de fer 24 anys. Anar a Grècia suposaria adaptar-se de nou a una nova lliga i país, a part que, no veig gens clar que fos titular indiscutible... Des del meu punt de vista, una equivocació rotunda.


L'opció més bona és la del Dépor, un club que creu en ell i que hi està apostant molt fort. Víctor Fernández, l'entrenador, ha admès que ha mantingut una conversa amb ell i fonts properes al club gallec són o eren fins fa poc optimistes de cara a la seva incorporació. Tornar a la lliga espanyola seria l'ideal en aquest punt de la seva carrera. Aquests anys que ha estat fora, els mitjans s'han fet poc ressò del que ha fet en altres clubs i aquí tindria molta més transcendència la seva evolució, a part de ser un bon aparador de cara a un futur. Jo en el seu lloc, no m'ho pensaria més... De vegades, cal fer un pas enrere per fer-ne d'altres de grans més endavant. Molt em temo que és ara o mai: escollir l'equip gran de torn pel seu prestigi o apostar-ho tot a fer una gran temporada en un equip modest i obrir-se les portes a un futur millor. La primera opció ja l'ha provada i no es pot dir que hagi sigut gaire satisfactòria.

Tan de bo aquesta situació no s'allargui més. Escolleixi el que escolleixi s'haurà d'acceptar i mirar de recolzar-lo com sempre hem fet els qui creiem amb el seu potencial. Tot i així, els anys van passant i ara és un moment clau. És hora d'arriscar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada