dilluns, 18 de febrer del 2013

"Més que un partit"

A dos dies pel Milan - Barça de vuitens de final de la Champions, en Bojan ha comparegut avui davant els micròfons de Milan Channel. El davanter ha expressat les seves sensacions abans d'aquest trobament tant especial per a ell i també ha parlat del moment en el qual es troba el seu equip:

"És un partit diferent i molt especial per a mi. Mai he jugat contra el Barça i per això per a mi és més que un partit, però a hores d'ara només penso a ajudar l'equip. És l'únic que vull fer"

"No vull pensar en el que sento, sinó que vull pensar només en el que passi al camp"

"A mesura que es va acostant el partit em vaig posant nerviós. Tinc una sensació estranya. El Barça té els millors del món, però San Siro sempre imposa respecte"




"No crec que sigui titular, sent realista, però estic preparat per a tot"

"Volem guanyar, no ens conformem amb l'empat i seria important marcar per arribar al Camp Nou amb possibilitats de passar l'eliminatòria"

"No estem en un bon moment, hem d'agafar confiança i intentar guanyar el partit treballant bé i pensant que estem en els vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça, al centre d'un gran esdeveniment"

"Estem davant una confrontació que no és un partit de 3 punts. Són 180 minuts en els que seran molt importants els gols. És fonamental marcar, però també no patir. Hem de mantenir-nos units durant els 180 minuts que ens esperen contra el Barcelona"

VÍDEO DE LES DECLARACIONS:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada