dijous, 14 de febrer del 2013

Bojan: "Vull ser important en un equip"

Ahir el programa 'Primer toc' de RAC1, va desplaçar-se fins a Milà per realitzar-li una entrevista a Bojan. Pel meu gust, va ser una gran entrevista amb preguntes molt encertades que van fer que escoltéssim a un Bojan sincer, demostrant maduresa i naturalitat en cadascuna de les seves respostes. En Raül Llimós acompanyat pel Roger Saperas, van fer-lo reflexionar sobre aspectes del seu passat, present i futur com a futbolista. 

El que té clar ara mateix, independentment del club on estigui la temporada vinent, és que vol ser important en un equip. Vol continuïtat i la plena confiança d'un tècnic, que s'aposti per ell. Peticions del tot lògiques tenint en compte el que ha passat i continua passant amb els minuts que decideixen fer-lo jugar. Però per assolir això, creu que ha de ser propietat d'un club. També va afirmar que considera que es troba en una de les seves millors temporades i que no està valorant la seva estada al Milan només pels minuts que té sinó per la intensitat en com els juga, és a dir, com els està aprofitant. I pot estar content perquè fins ara, ho està fent prou bé i s'ha adaptat a la perfecció a la nova posició on el fa jugar Allegri.



En clau blaugrana, va comentar alguns aspectes a ressaltar. De cara al partit de Champions de la setmana que ve, pensa que no seria una falta de respecte celebrar un gol a San Siro, en canvi, sí que ho seria fer-ho al Camp Nou. Pel que fa a una hipotètica tornada a Can Barça al Juny, en Bojan no vol pensar en aquest fet i únicament pretén donar el màxim de si en aquests mesos que li queden de cedit al Milan. A més, també va dir que la seva actuació davant el Barça no anirà condicionada per cap mena de rancor o ànsia de reivindicació. 

Aquestes i moltes més declaracions les podeu escoltar a l'audio sèncer de l'entrevista:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada