diumenge, 23 de desembre del 2012

Acabant bé l'any

No és la primera vegada que ho fa, ni molt menys. Ja són diverses les ocasions que hem vist a un Bojan sortir des de la banqueta disposat a donar-ho tot pel seu equip. Ahir va ser un d’aquests dies, el mateix que es veia les cares amb el que va ser el seu club durant una temporada, la Roma. Segurament tenia una motivació extra per aquest fet o almenys així va semblar-ho durant els trenta minuts que va estar al terreny de joc. En aquella segona part, va esdevenir dels pocs, per no dir l’únic, que va marcar les diferències en el Milan. Tot just ingressar al camp, va tenir una ocasió de gol i a poc perquè l’àrbitre xiulés el final, va anotar el seu segon gol com a rossonero. És cert que el gol no va ajudar a l’equip però, per altra banda, se'l havia guanyat i treballat com el que més. Un petit premi per ell sol.

L'any no va acabar bé pel Milan, que es va veure totalment superat per la Roma de Zeman (4-2). Però independentment d'això, considero que sí que ho va fer per en Bojan. L'actuació d'ahir va ser brillant en tots els sentits i hauria de servir de precedent per les pròximes decisions que prengui Allegri de cara a l'any que d'aquí res comença. No entenc perquè el protagonisme de Bojan va minvar en els darrers enfrontaments, però tot i així crec que el d'ahir va deixar moltes coses clares... Un jugador amb la seva qualitat no pot estar perdent el temps assegut a la banqueta partit rere partit, ha d'haver un canvi. No és suficient fer-lo jugar uns quants minuts de les segones parts, en Bojan té molt talent dins i no està bé que l'estigui desaprofitant així.