diumenge, 16 de setembre del 2012

Primer partit a San Siro

El Milan-Atalanta d'ahir, va ser el primer cop que en Bojan trepitjava la gespa de San Siro com a jugador milanista. Malgrat que durant tota la setmana s'estava especulant sobre la seva possible titularitat, finalment no vam poder veure'l iniciar el partit. Allegri va decidir formar la davantera amb El Shaarawy i Pazzini. En Bojan va entrar a la segona part i va tenir uns 20 minuts aproximadament per intentar, ni que fos, aconseguir l'empat pel seu equip que estava fent un partit molt fluix a casa. No em va agradar que en Bojan jugués tan allunyat de la porteria, molts cops em costava situar la seva posició i d'aquesta manera crec que és obvi que li resultava més complicat generar alguna acció d'atac... Tot i així, va disparar des de fora de l'àrea i va fer una centrada prou bona a pocs segons que acabés el trobament.

Encara que, el temps que el de Linyola va estar dins, no va ser suficient per a capgirar el resultat. Als rossonero, els costava infinitats atacar. Està clar que valorant els tres primers partits de la temporada, aquest Milan no acaba de funcionar. Amb la derrota d'ahir (0-1), només han sumat 3 punts i es troben tretzens en la classificació. L'entrenador haurà de treballar molt per millorar el joc del seu equip i estaria bé que una de les millores que faci, sigui introduir a en Bojan en l'onze titular. És evident que fa poc que va arribar a aquest equip, però hi ha altres jugadors que també ho han fet i han jugat de titulars des del primer partit. Si en Bojan va marxar de la Roma era per tenir la titularitat que allà no se li podia oferir... Espero i desitjo que aquest dos primers partits hagin sigut una excepció del que vindrà en un futur. Aquest dimarts mateix hi ha Champions, seria un molt bon escenari per fer-lo jugar des del inici.