diumenge, 30 de setembre del 2012

Debut com a titular

Després d'algunes decepcions acumulades, per fi ahir vam poder gaudir d'en Bojan jugant una bona estona amb el Milan. El millor és que va sortir a l'onze inicial per primera vegada des de que està en aquest equip. Durant la primera part, vam veure a un Bojan menys actiu amb dificultats per moure's al davant però a partir dels últims minuts de la primera meitat, el seu joc va millorar força i quan va començar el segon temps va continuar en la mateixa línia. Allunyat de la posició de davanter, va disparar des de la distància, va assistir als seus companys i va generar joc. Tot això acompanyat de bons moviments que ajudaven a que l'equip li costés menys atacar. L'acció més destacada, sens dubte, va ser una gran passada que va fer-li al seu company El Shaarawy i que aquest va convertir en l'únic gol que el Milan va anotar ahir davant el Parma. Com he dit, en Bojan va tenir algunes ocasions de marcar ja que els seus potents xuts des de fora de l'àrea per poc no van entrar dins la porteria. Malgrat no haver pogut fer gol, pot estar ben satisfet del partit que va fer. Encara ha de polir alguns aspectes per acabar d'adaptar-se del tot a l'equip, però el principal és que continuïn donant-li oportunitats com les d'ahir perquè no es quedi encallat. Espero i desitjo que la titularitat d'ahir no sigui una anècdota i que en els propers partits podem veure a un Bojan amb un paper molt més important en aquest equip.

Pel que fa al Milan, van empatar davant el Parma (1-1). Ara mateix es troben amb només 7 punts en la classificació... El pròxim partit que jugaran serà aquest dimecres contra el Zenit a les 18:00h.