diumenge, 6 de maig del 2012

Quan surt, marca diferències.

Ahir vam tornar a gaudir d'un gran Bojan sobre la gespa de l'Olímpic. Aquest cop no va sortir de titular, com era previsible, sinó que va jugar uns vint minuts de la segona meitat. Va ser el millor davanter d'aquella estona. És més, avui tots els diaris el puntuen amb la segona millor nota després de Totti, que va marcar els dos gols del partit. Les accions a destacar podrien ser varies perquè va ser qui més anava a atacar. Però si m'he de quedar amb alguna, aquesta és la gran passada que li va fer al seu company Lamela des del mig del camp i que, per mala definició de l'argentí no va poder acabar en gol. També una de les jugades més polèmiques va ser el penal que no li van xiular injustament, per tothom va ser evident...


Després de l'empat d'ahir contra el Catània (2-2), només queda un partit per què finalitzi la temporada. Serà diumenge que ve davant el Cesena. Luis Enrique hauria de tenir en compte els minuts que en Bo va fer ahir i fer-lo jugar des de l'inici. És obvi que Osvaldo i Borini no estan en el seu millor moment... Han d'acabar la temporada amb una victòria, i per estat de forma, en Bojan és l'indicat per sortir de titular per així aportar les ganes i la força que l'estan caracteritzant gairebé cada cop que surt al camp aquesta temporada.


Futur per decidir

Esperarem per saber si podrà ser titular... Com també esperarem per conèixer el seu futur en aquest club. La meva opinió és que es quedarà un any més. Ahir, li van fer una entrevista al acabar el partit i va fer les següents declaracions: 

"Ara vull acabar la temporada, a veure què passa demà, encara podem fer alguna cosa la setmana que ve" 

Prudent, com sempre. Encara que en aquestes paraules, existeix més incertesa que en altres cops que li han preguntat pel mateix. Tot i que jo, insisteixo, crec sincerament que restarà un any més a la Roma. Ha jugat poc però més que quan estava al Barça. Hi ha que diuen que el seu futur va lligat al de Luis Enrique, que si ell renova en Bojan es queda... Personalment, no sóc gaire partidària d'això. Bé, suposo que quan acabi la temporada, en farà valoració amb els seus representants i ja en traurà les degudes conclusions. Ara no té sentit donar-hi voltes al tema. Qualsevol novetat que sorgeixi relacionada amb el seu futur, trobareu aquí la informació.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada