dijous, 12 d’abril del 2012

Què més s'espera d'en Bojan?

Ahir la Roma va aconseguir els tres punts a l'Olímpic davant l'Udinese. Ho va fer amb tres gols (Osvaldo, Totti i Marquinho). Això representa que els giallorosso ja es troben cinquens a la taula de classificació i que tenen assegurada una plaça a l'Europa League. Els de Luis Enrique però, faran el màxim per aconseguir estar a la Champions la temporada que ve. 

Començo a comentar el partit d'ahir. Com sempre, enfocat des del protagonisme que va tenir en Bojan. Seré sincera, no em va agradar gens que no iniciés el matx com a titular. No m'ho esperava per res i em vaig molestar bastant amb la decisió de l'entrenador. En Bo havia fet prou mèrits per ser titular fins que, almenys, Borini no estigues del tot recuperat. Venia de marcar dos gols en dos partits consecutius on s'apostava per ell i d'oferir més que bones actuacions al davant en comparació amb altres companys com són Lamela o Totti. Aquests que he esmentat sí que van ser titulars ahir, i no entenc el per què. Sé que Totti va aconseguir el gol que suposava la victòria però només va haver d'empènyer la pilota. I Lamela, no va oferir pràcticament res en l'estona que va estar sobre el terreny de joc. El cas del capità no té solució, està clar que per molt que no faci res, si està disponible, ningú li treu el lloc. Em sembla força greu que aquest futbolista no s'adoni que fa més nosa que servei dins del terreny de joc i que no vegi que ha de deixar pas als futbolistes més joves. Tampoc entenc com poden estar tant cecs els aficionats de la Roma com per fer, del gol d'ahir, una meravella quan ha estat tota la temporada sense fotre brot. Ja tocava que fes alguna cosa de profit pel seu equip, no? I bé, no m'enrotllaré més amb aquest assumpte perquè sembla que la gran majoria tenen una bena als ulls... Pel que fa a Lamela, està en un moment de forma pèssim i hauria d'estar assegut a la banqueta partit sí i partit també. No aporta absolutament res a la davantera d'aquest equip, és inexistent cada cop que el fan jugar. Però estranyament, mai rep cap crítica i sempre se li dóna confiança.

Bojan i Marquinho celebrant el 3 a 1.






Vaja, que estem en el de sempre, mai sabré que és el que haurà de fer en Bojan per mereixes ser titular de manera continuada. No sé que més li exigeixen, que més volen d'ell... És cert que els dos gols que ha marcat no han sigut decisius de cara al marcador, però no només se'l ha de valorar per això sinó per molts altres detalls tècnics que beneficien l'equip, com per exemple, les dues centrades que va fer ahir en els vint minuts que va jugar. La primera va ser molt bona però, Osvaldo, per llàstima no hi va arribar. La segona en canvi, va ser magnífica; elevant la pilota per què Marquinho rematés de cap i sentenciés el resultat amb el gol que suposava el 3 a 1. Amb accions com aquestes, hauria de ser una peça fixa a la Roma. Cada cop que entra la situació canvia cap a bé i sempre es té la sensació que traurà el màxim profit de qualsevol pilota que li arribi. Però torno a insistir, mai res del que pugui arribar a fer tindrà la seva recompensa. A hores d'ara, això ja està més que clar. Queden pocs partits per què acabi la lliga italiana, l'únic que podem fer és gaudir dels minuts que tingui en Bojan d'aquí al final i amb Borini ja recuperat, m'ensumo que seran pocs. Si acaba la temporada amb sis gols per mi no serà cap fracàs sinó ben el contrari. Per ser el seu primer any al Calcio, s'ha adaptat prou bé i malgrat jugar poc, ha sabut aprofitar de sobres cada oportunitat.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada