dimarts, 10 d’abril del 2012

Indesitjables, un altre cop.

Pel que he pogut llegir en aquestes darreres hores, en Bojan ha estat víctima d'insults i crítiques per part d'aficionats de la Roma que es dirigeixen a Trigoria únicament per qüestionar l'equip del que diuen ser "seguidors". Segons les webs informatives de la Roma, els jugadors més menyspreats han estat Bojan i José Ángel. Se'ls acusa de poc compromís, entre d'altres coses. Primerament, em sembla del tot vergonyós que, persones que podrien estar treballant i fent alguna cosa de profit en les seves vides, es dediquin a tal pèrdua de temps. Qui són ells per jutjar el treball d'uns professionals que es preparen per què, precisament, l'afició pugui gaudir del seu equip? Absolutament ningú. I des del meu punt de vista, els qui es comporten així tampoc representen l'afició de cap equip de futbol. Un bon soci o seguidor, recolza els jugadors d'aquell conjunt i està amb ells fins al final, passi el que passi. És totalment incoherent que per un partit que hagin perdut humiliïn d'aquesta manera a segons quin jugador amb arguments de poc pes.





En altres escrits d'aquest bloc, ja he comentat el tema relacionat amb el compromís que té Bojan amb la Roma i ja em té bastant esgotada aquest assumpte... Està clar que el té i això, pels qui vèiem més enllà de la crítica immediata, ho apreciem. El que més ràbia em provoca però, és que sempre han d'atacar als mateixos. Que jo sàpiga els fracassos d'aquest equip no han estat responsabilitat d'un sol jugador i més, quan aquest s'ha passat gairebé tota la temporada assegut a la banqueta. Però com ja he dit al principi, aquest tipus de persones no es mereixen anomenar-se seguidors de la Roma. Només són una panda d'indesitjables oportunistes que no tenen res millor a fer. No és una novetat el que està passant aquests dies després dels entrenaments, ni molt menys. Desgraciadament, el món del futbol està plegat d'individus que enfosqueixen aquest bonic esport amb conductes com les seves. El més graciós és que no s'atreveixen amb els pesos pesats del equip sinó que els covards escridassen als nous, als que han vingut aquí per ser feliços amb aquest esport i això també comporta fer feliç a la gent que veritablement l'estima.


Desitjo amb totes les meves forces que demà es llueixi, sempre ho vull però ara, més que mai. Toca deixar les coses clares a tots aquests ignorants, però ell ho farà des del camp que és on millor respon a qualsevol crítica. Res més.

FORÇA, BOJAN. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada