dijous, 26 d’abril del 2012

És la teva, Bo.

S'aproximen dos partits especialment crucials per en Bojan. Si tot és just, el de Linyola serà titular contra el Nàpols aquest dissabte i davant del Chievo, dimarts vinent. I per què em mostro tan segura afirmant-ho? Doncs molt senzill; Lamela i Osvaldo es perdràn els propers 5 partits entre els dos. Erik Lamela va ser amonestat per escupir a un jugador de la Juventus i el van sancionar per tres enfrontaments i ahir, Osvaldo va veure vermella directa i li han caigut dues jornades fora dels terrenys de joc. Amb tot això, no cal ni dir que la Roma es quedarà curtíssima de davanters, és a dir, Luis Enrique haurà de recórrer sí o sí a en Bo. 




Sens dubte, la Roma està passant per un moment molt delicat, porten dues derrotes consecutives i el somni de la Champions pràcticament ja és inassolible. És més, s'hauran de posar les piles si volen tenir una plaça assegurada la temporada que ve a l'Europa League, i pel joc que ofereix l'equip darrerament, no serà gens fàcil d'aconseguir. Per tant, serà altament decisiva l'aportació que faci en Bojan en aquests dos matxs. Estic segura  que lluitarà per mostrar tot el seu potencial que ja molts cops hem presenciat des de que està a la lliga italiana. Sap que si treu el millor d'ell, significarà molt per un equip que ara mateix està en hores baixes. És innegable que en Bojan té la capacitat de capgirar situacions incòmodes, només cal mirar enrere en la seva trajectòria al Barça i com va ajudar a l'equip a guanyar la Lliga 2009-2010.

També s'ajunta el 'run-run' que existeix entre els aficionats i periodistes italians entorn al seu compromís amb el club. Un factor que, de ben segur, ajudarà a motivar-lo encara més per a realitzar un bon final de temporada. Com llegiu, la meva confiança en ell és plena. Sé del seu talent i sobretot, de les seves ganes de fer-se veure i  donar un contundent cop de puny sobre la taula. Farà el possible per trobar espais dins dels grans murs defensius que plantaran els rivals i cada cop que rebi una pilota sabrà crear perill. Són moltes les boques que callar, molts els gols a fer i moltes les jugades que ens poden fer vibrar. Entre tot, si el deixen, pot ser un final gloriós a una temporada difícil de classificar. Des del meu punt de vista, ni dolenta ni bona. Simplement es basa en un concepte ben present en la seva carrera: l'esforç.  

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada