dilluns, 5 de març del 2012

La Roma perd el derbi

1-2. Aquest és el resultat final del derbi romà que es va jugar ahir a l'Olímpic entre la Roma i la Lazio. Aquesta temporada els de Luis Enrique ja no s'enfrontaran més a l'etern rival i, per tant, no hauran pogut aconseguir la victòria davant l'altre equip de la ciutat ja que en la primera volta van perdre 1-0. Ara mateix, els giallorosso es troben sisens en la taula de classificació i conten amb 38 punts. L'àrbitre no va estar gens encertat, des del primer minut. Però no començaré a comentar tots els seus errors... Sinó que només seré crítica amb la targeta groga que li va ensenyar a en Bojan.

Bojan en el moment que va veure la groga.

El de Linyola va jugar finalment quasi 20 minuts. En tot moment es va mostrar participatiu i amb moltes ganes d'ajudar almenys a aconseguir l'empat pel seu equip. Lluitava cada pilota que li arribava i va ser dels pocs jugadors de la Roma que van destacar en el segon temps... Només per accions com la d'una falta que li van fer quan estava a prop del àrea o la que li van xiular a ell injustament, no entenc com per Luis Enrique encara no és un home indiscutible en la davantera d'aquest equip. [...] Recuperant el mal arbitratge d'ahir, va ser totalment indignant que li ensenyessin targeta groga per simular  falta quan a ull de l'espectador era totalment indiscutible que el defensa de la Lazio el va envestir pel darrera fins provocar que caigués. En conclusió, que la derrota va estar altament condicionada per les males decisions que l'àrbitre va prendre en contra de la Roma. Està clar que perdre contra el màxim rival és un cop dur i més, fer-ho en els dos enfrontaments de la temporada. Tot així encara queda molta lliga... I jo, em quedo amb la bona actuació que va fer en Bojan en tots els sentits. Per molt que se li tingui poca confiança, segueix sorprenent gratament cada cop que se li presenta l'oportunitat de demostrar el seu futbol.