diumenge, 15 de juliol del 2012

Roma 2 - Gaz Metan 0

Segon partit de la pretemporada per la Roma, segona victòria pels giallorosso. Ahir van guanyar contra un equip de Romania per dos gols a zero (Burdisso, Nico López). En Bojan va sortir en substitució de Totti quan faltaven pocs minuts perquè s'acabés la primera part, sense temps de fer res, com és normal. El davanter però, va completar tota la segona meitat i va desenvolupar un bon joc. Enganxat a una de les bandes, va tenir dues oportunitats clares de gol i va donar varies assistències als seus companys. Des del meu punt de vista, considero que esta fent una bona pretemporada i no acabo d'entendre algunes de les declaracions que fa Zeman després dels partits sobre ell. Sincerament, em té una mica desconcertada aquest entrenador...

Un cop acabat el matx, en Bojan va parlar pel canal Roma Channel i es va mostrar insatisfet de no haver materialitzat una d'aquelles ocasions tan clares:  "Satisfet amb el joc? No del tot, he fallat en un gol en el que no hauria d'haver comès errors, però encara estem començant. Amb Zeman puc millorar molt". Com sempre, exigent al màxim amb ell mateix i amb ganes de millorar. Amb aquesta actitud té molt de guanyat, si li donen continuïtat de ben segur que podrà arribar a fer grans coses.

El proper partit que disputarà la Roma serà aquest dimarts vinent a les 19:30 h contra el Rapid Vienna