Aquest matí en Bojan ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament. Ha estat preguntat pels mètodes de treball que pràctica Zeman, per les declaracions que aquest va fer d'ell després de l'amistós de l'altre dia, pel Barça i també per quins són els objectius que podria assolir la Roma aquesta temporada. A continuació, deixo la traducció de totes les preguntes que ha contestat:
Com va amb Zeman? L’entrenador va criticar la teva actuació en el primer amistós...
"Estic bé amb Zeman, encara fa pocs dies
que estic treballant amb ell. És obvi que jo encara no sé el que vol de mi.
Respecte les seves paraules he de dir, que no em considero un futbolista
individualista"
Esperaves aquests mètodes de treball tan
intensos?
"Mai havia treballat així, és la primera
vegada. Però no m'ha costat més que altres. La gran distància, em va costar una
mica, però per això està l'estiu, per treballar, així que em prepararé bé"
Considera que Zeman té la tècnic ideal per
arribar a la cima?
"No ho sé, espero que sí. Estem
treballant en el tema físic, i després ja es veurà. Però això si, necessito la
continuïtat que no vaig tenir l'any passat i he de treballar dur"
L'any passat vas jugar menys del que
s'esperava, que va passar?
"No ho sé, l'any passat sabia que no
seria fàcil, sobre tot pel fet de canviar de futbol espanyol a futbol italià.
Per a mi va ser una bona temporada. Puc jugar més, però una cosa és l'any
passat i una altra, és ara. Ara tinc un altre entrenador "
Et sents més còmode de davanter centre o d’extrem?
"Sempre he jugat de davanter centre, però
per a mi l'important és jugar. Si l'entrenador pensa que em pot fer millor com
extrem, estarà bé."
La hipòtesi de tornada a Barcelona va ser
real?
"No va haver cap intenció per part del
club, estic aquí per créixer i donar-ho tot per la Roma"
Zeman treballa molt l’aspecte psicològic.
Creus que encara et falta alguna cosa per ser el més fort, l'entrenador et pot
ajudar?
"Sempre penso que a un jugador sempre li
falta per ser el millor. Sóc jove, em faig càrrec”
Què promets a l'afició després de la temporada
passada?
"Vull fer-ho millor, crec que els
jugadors que són aquí volem donar satisfacció als aficionats”
Un comentari sobre la final de l’eurocopa
“Itàlia ho va fer molt bé, però ara hi ha una
selecció espanyola insuperable."
Quan Zeman va ser fitxat per la Roma, a tots
ens va venir la idea que vostè marcarà un munt de gols...
"Tant de bo. Esperem, però és una cosa
que he de guanyar al camp. No tinc que pensar en els gols, sinó en el bé de
l’equip. Estic convençut que puc fer-ho bé, llavors no m'importa quants gols
marqui"
Hi ha equips que
s’han interessat per tu? Quin tipus de dificultat et vas trobar en el teu
primer any de campionat italià?
"Ja vaig parlar de
les dificultats de l’any passat, em trobo bé en aquest futbol. Quan un
finalitza bé una temporada és lògic que alguns clubs s’interessin malgrat això,
jo vull restar a la Roma perquè sé que aquest és el camí que he de prendre,
vull fer una temporada positiva."
"L’any passat no vam
tenir molta sort, vam obtenir un nombre inferior de punts dels que ens
mereixíem. Ara hi ha gent nova, volem fer-ho millor, hem de seguir el camí que
hem pres."
L'equip de l'any
passat semblava no tenir objectius. Aquest any els té?
"Volem fer un gran
campionat, l’objectiu és guanyar l’Scudetto, però depèn de nosaltres. Som un
gran equip, hem de creure."
Creus que la Roma
està al nivell del Milan, Juventus i Inter?
"No sé com són els
altres, tots parteixen de zero punts. És difícil guanyar l’Scudetto, però no
impossible, hem de mirar cap endavant."
Durant el retir,
Zeman utilitza una dieta especial?
"No, és
l’alimentació de tot l’any, no és una diferent."
A nivell psicològic
prefereixes ser un jugador que pertany a un equip o t’inhibeix ser un
futbolista prestat? Què és el que més et va agradar del primer any al Calcio?
"No, no és un
problema. Jo sóc aquí per jugar, no m’interessa el contracte. L’Olímpic és un
record molt positiu, m’agrada com la gent de Roma viu el futbol i això sempre
romandrà en el meu cor."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada