dissabte, 28 de juliol del 2012

La Roma acaba la gira pels EE.UU

La Roma ahir va donar per acabada la gira als Estats Units amb una victòria contra El Salvador (1-2). No han perdut cap partit i en Bojan ha marcat en dos d'ells (s'han jugat tres). El primer, com ja sabeu, va ser el golàs davant el Zaglebie Lubin i ahir va arribar el segon, un tant decisiu que va pujar al marcador al minut 62' donant avantatge als de Zeman. Contra el Liverpool va disputar tota la segona part i va col·laborar en la consecució del segon gol del seu equip. Desafortunadament, m'he perdut aquest dos últims trobaments amistosos degut al canvi horari, però tot i no veure'ls, des del primer moment he estat convençuda que en Bojan faria grans actuacions en cadascun d'ells, i així ha estat. Ha anotat dos gols i ha contribuït a que la Roma guanyés els partits. S'està marcant una pretemporada de 10. Observant les seves actuacions es podria intuir que aquest possiblement serà el seu any, encara que prefereixo ser prudent... Queda molt camí per fer!

Punt i final a la gira pels Estats Units però no al treball de preparació de la plantilla. Avui tornen a Itàlia i després de gaudir de tres dies de descans reprendran els entrenaments. Aquest cop marxen a Àustria del 2 al 13 d'agost per continuar posant-se a to i iniciar al màxim la temporada que començarà el dia 26 del mes que ve.