diumenge, 25 de març del 2012

Milan 2 - Roma 1

Doncs no va poder ser, la Roma va perdre davant el Milan. Tot i avançar-se en el marcador amb un gol d'Osvaldo a pocs minuts d'acabar-se la primera part, a la segona meitat va aparèixer Zlatan Ibrahimovic per capgirar el resultat i marcar les dues dianes que van donar la victòria als rossoneros. Decisiu com sempre el suec. La Roma no va oferir un bon joc, sobretot a la primera part on no van poder tocar tant la pilota com ens tenen acostumats. Van atacar en ocasions comptades però això degut a la defensa ben organitzada del Milan. Ara mateix es continuen trobant sisens i òbviament amb els mateixos punts, 44.

En Bo va jugar, novament, mitja hora de la segona part. M'alegro que Luis Enrique confií més en ell en aquests últims partits. Però malgrat disposar de força estona, no vam veure el millor Bojan a causa de, com he dit abans, la superioritat de l'equip contrari en defensa. I també crec que, ahir va jugar en una posició diferent, almenys fins que no va entrar Lamela el veia situat més enrere del normal... Gairebé a mig camp en molts moments. Cops contats van ser els que va fer-se veure en atac. Per destacar algunes accions; un xut des de fora de l'àrea i la seva típica jugada arrancant des de la banda i provant el dispar a porteria quasi sense angle. Per aquest jugador els espais són vitals i quan no els troba, poc podem gaudir del seu talent. A tot això, intentava trobar espais desmarcant-se cada cop que la Roma va poder atacar i també va donar alguna passada bona als seus companys.

El pròxim partit que podrem veure'l jugar serà diumenge vinent a les 12:30h, contra el Novara. A aquest equip, en Bojan ja li va marcar, concretament el gol que donava la victòria i el seu segon tant amb la Roma. Que jugui trenta minuts està bé tenint en compte el poc que ha jugat, encara que ja va sent hora que surti de titular i marqui el seu cinquè gol de la temporada.