dimarts, 7 de juny del 2011

Jeffren, Bojan o Thiago, concentrats amb la selecció espanyola sub-21, neguitosos pel seu futur


Dimecres marxen cap a Dinamarca per disputar l'Europeu sub-21. Estan concentrats a Las Rozas des de la setmana passada, però no han viscut ni un sol dia de tranquil·litat. Són jugadors del Barcelona amb contracte en vigor, però no tenen clar on jugaran la temporada que ve.




"És complicat, veus el teu nom cada dia a la premsa, però quan arribem a Barcelona ja es veuran les coses. Jo el que vull és seguir, però el míster ja ho dirà", deia Jeffren Suárez.

A Jeffren, el segueix ben de prop el Liverpool, que es voldria endur d'una tacada també Bojan Krkic. El davanter de Linyola ja està més acostumat als rumors. En l'últim, entraria en l'operació per fitxar Alexis Sánchez i acabaria jugant a l'Udinese. El jugador blaugrana assegura que se sent molt tranquil.
"És tan irreal que no em preocupa. El davanter que hagi de venir vindrà perquè el club el fitxarà, no perquè jo sigui la moneda de canvi"
deia Bojan Krkic.

Un tercer jugador de qui també es parla és Thiago Alcántara. Molts equips volen fer-se amb els seus serveis i s'ha parlat fins i tot que podia ser utilitzat com a moneda de canvi en el possible traspàs de Cesc Fàbregas.

Sens dubte, en aquests tres casos, l'estiu per aquests jugadors serà complicat.




FONT: Esport3.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada