dimecres, 5 de maig del 2010

Bojan se supera


El davanter de Linyola suma 11 gols aquesta temporada, un més que l’any passat. En el primer curs com a futbolista del primer equip va arribar a les 12 dianes.

Es va estrenar com a golejador l’octubre del 2007 a Vila-real. I ja s’ha fet gran. Molt gran. Des del primer dia no ha deixat de treballar fort i aprofitar les oportunitats per tornar a ser protagonista. I ho ha aconseguit. Davant el Tenerife a l’estadi, Bojan va fer un gol decisiu per a la recta final de la Lliga. El menut davanter blaugrana va demostrar que està preparat per jugar en qualsevol escenari i es motiva en partits de màxima exigència.

Més gols que el curs passat

La paciència i la feina ben feta sempre tenen premi. I Bojan se l’ha guanyat amb escreix. Amb el gol d’ahir ja en van 11 aquesta temporada. La mateixa xifra que llueix amb orgull a la seva samarreta. 11 gols en 14 titularitats, una estadística que demostra que és un futbolista amb un do especial. En el seu primer any, la campanya 2007/08, el davanter blaugrana va fer 12 gols.

Dues titularitats consecutives

Per tercer cop aquesta temporada Bojan va jugar dos partits consecutius com a titular. Ja va marcar davant l’Athletic Club de Bilbao al Camp Nou i va repetir amb l’Arsenal a l’estadi. Com també va succeir amb el partit de Copa contra el Sevilla la nit de Reis i el 0-5 al camp del Tenerife. Ara bé, és la primera vegada aquest any que el de Linyola marca en dos partits seguits. Bojan ha estat a l’onze inicial en 4 dels últims 7 partits de Lliga

Quart màxim golejador

Després de Messi, Ibra i Pedro, Bojan ja és el següent a la llista dels millors anotadors del Barça en aquest curs. L’argentí n’ha sumat 44 en totes les competicions. Ibrahimovic i Pedro han fet 21 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada