dijous, 14 de març del 2013

L'actitud d'un lluitador

Bojan un cop va finalitzar el Barça-Milan.

Ja han passat dos dies des del partit de dimarts, des del Barça - Milan. Tot i tenir el resultat de cara amb aquell 2-0 de San Siro, els rossoneri no van poder eliminar als blaugrana. La millor versió del Barça va ressorgir i va derrotar al Milan per un contundent 4-0. Els d'Allegri, però, van tenir la victòria molt a prop amb un xut al pal de Niang que hauria pogut capgirar l'eliminatòria. Malgrat aquella ocasió, el Milan no va elaborar gaire perill en tot el matx, excepte quan en Bojan va sortir al terreny de joc. En aquells moments, va ser quan el Milan va atacar més. Tot gràcies a la presencia del de Linyola que va aportar molta profunditat a l'equip.

En el partit que tornava a trepitjar la gespa del Camp Nou després de dos anys, l'actitud d'en Bojan va ser impecable. Va fer dues bones passades i una jugada perillosa i alhora magistral que va fer tremolar, per un instant, l'estadi que fins fa poc celebrava els seus gols. Va atemorir segurament a aquells socis i aficionats del Barça que mai van creure en ell i, probablement ara, tenen una altra opinió d'aquest futbolista... Durant els vint minuts que va disposar, ho va donar tot pels colors que defensa i sens dubte, va ser el millor en atac del Milan en aquell enfrontament. En poques paraules, es va lluir. Va sortir a per totes i a aprofitar cada minut. Va lluitar com el que més per intentar assolir aquell gol que els donava la vida. Però la superioritat del Barça va acabar amb el Milan amb el 4 a 0 que decidia l'eliminatòria a poc d'acabar-se el partit.

Per acabar, he de dir que vaig trobar a faltar una ovació cap a en Bojan un cop va ingressar al terreny de joc. Amb la substitució de David Villa, gairebé ni ens vam adonar de quan va entrar... Va ser un pèl estrany. Es mereixia, ni que fossin, uns aplaudiments només per a ell.