dissabte, 19 de maig del 2012

Roma, Anglaterra, Alemanya o... Barcelona?


Segueix la incertesa pel que fa al futur d'en Bojan. Ahir ja vaig dir que d'ara en endavant, totes les notícies serien així... És el que toca per dates. Aquest cop ha sigut el pare del propi futbolista qui s'ha manifestat. Ho ha fet per a la revista anglesa Crunch Sports: 

"En aquests moments s'està pensant on jugarà la temporada que ve. Aquesta és la seva prioritat. Se sent molt bé a Roma, és feliç allà i sens dubte li agradaria seguir jugant en aquest equip italià. Però hi ha altres opcions. Pot tornar a Barcelona o també pot marxar a Anglaterra o Alemanya. Existeixen clubs d'ambdós països que estan interessats en el meu fill. Quins clubs? No puc parlar de noms encara. Veure'm que passa en els propers dies." 


Malgrat que el seu pare no vulgui dir els noms dels equips, segons diuen el club més interessat en fer-se amb els serveis d'en Bojan és el Liverpool. No és la primera vegada que insisteixen amb el davanter al acabar-se una temporada, sempre ha sonat aquest nom com a possible destinació del jugador. Tan sols podem esperar...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada