dilluns, 20 de febrer del 2012

Delicada situació per en Bojan

Com sabeu, això és un bloc dedicat únicament a Bojan Krkic i, per tant, comentaré a fons el que va succeir ahir amb ell. El davanter de Linyola només va jugar uns escassos minuts a les acaballes del partit. Em va sorprendre força aquest fet, ja que diria que és el primer cop que surt a jugar tant poca estona des de que es troba a Roma. Suposo que també va influir que Lamela es quedés ahir a la banqueta i sortís a la segona part o que Marquinho (el nou fitxatge), debutés. Encara que tot això, només són arguments per justificar una decisió que per part del tècnic asturià, em va semblar totalment desencertada i el pitjor de tot, em va recordar als vells temps amb el Barça.  No em va semblar bé pel següent, m'explico. La Roma s'ha "deixat" empatar infinitats de partits o inclús remuntar quan el resultat ha sigut de 1-0 a favor seu. Per aquest motiu, no vaig comprendre com l'entrenador va preferir fer entrar Lamela, per treure Osvaldo del terreny de joc, quan això representava perdre perill de cara porteria. En qualsevol jugada inesperada del contrari, el partit podria haver-se empatat, com repeteixo, ja ha passat en altres ocasions.

Una altra raó per la qual no em va agradar que en Bojan jugués tan poc, va ser perquè en aquells minuts de les escorrialles, un futbolista poc pot demostrar. I així va ser, només vam poder veure'l intentant rematar a porteria però un defensa del Parma, va interposar-se i aquella acció no va arribar a més. El que considero més preocupant però, és el paper que en Bojan pugui tenir a partir d'ara en aquest equip. Amb la recuperació d'Osvaldo, el bon estat de Borini i el fitxatge de Marquinho, el més provable és que els pocs minuts que ja jugava fins ara, es redueixin més i el que va passar ahir es converteixi en habitual. No m'agrada ser tan pessimista, però veient com estan anant les coses, si em paro a analitzar la seva situació, les úniques conclusions que puc treure'n són aquestes que he esmentat. Ja no queda tant perquè acabi la temporada i els que el recolzem i volem el millor per aquest futbolista, només ens queda creure que tot és possible i tenir l'esperança que tot millorarà...

A part d'això, la Roma de Luis Enrique, va poder aconseguir els tres punts davant el Parma. El resultat va ser d'un a zero i l'únic gol dels giallorosso el va marcar Borini. Amb la victòria d'ahir, el conjunt es situa a la cinquena posició de la taula de classificació amb 38 punts i el més rellevant, en zona UEFA.