dimarts, 31 de gener del 2017

Una reflexió necessària

El pas del temps i els fets m’han fet arribar a una trista conclusió. El que li depararà el futur a Bojan com a futbolista sempre serà el mateix estigui on estigui: perdre la confiança per part dels entrenadors. Ni tant sols aquest cop se n’ha pogut escapar d’aquest desafortunat destí. L’Stoke City fins fa uns mesos semblava que era el seu lloc. Recordem que no fa ni un any que va renovar el seu contracte però tampoc ha encaixat amb el pas dels temps. De ser gairebé l’estrella a convertir-se en un habitant fix de la banqueta. Mai entendré perquè sempre s’arriba a aquest punt però a aquestes alçades no he tingut més remei que acceptar-ho. El que fa anys veia com una injustícia inacceptable, ara em crea una indiferència inevitable al veure repetida tants cops la mateixa situació. 

Segurament tinc poca cultura futbolística però diumenge passat va ser el primer cop que vaig sentir el nom de Mainz 05. Estava d’acord i veia necessari que abandonés l’Stoke City. Ara bé, no comparteixo el destí triat. Un nou país, un idioma desconegut... Molta gent ressalta que es la cinquena lliga en la que juga i ho qualifiquen de mèrit. Sincerament, no ho comparteixo. Per a mi és un clar indicatiu que les coses no van com haurien d’anar. El fet d'admirar a algú no necessàriament implica estar sempre d'acord amb totes i cadascuna de les seves decisions. No entenc perquè aquesta elecció havent tingut ofertes d’altres conjunts de la Premier o de la pròpia Lliga espanyola. Creia que aquesta seria l’oportunitat ideal de tornar a Espanya. Ara veig molt complicat que això passi algun dia. 

Diuen que serà una cessió fins a finals de temporada i no negaré que ara mateix espero que així sigui. No acabo d’ubicar a Bojan en aquest equip ni en aquesta lliga. Mentrestant, veure’m si aconsegueix fer-se un lloc. 

Sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada